Ceyhan CHP' de Sular Durulmuyor

Ceyhan CHP' de Sular Durulmuyor
  • 21 Ağustos 2023, Pazartesi 17:14

Genel Merkez'den gelen talimat üzerine görevli iki Milletvekili ve İl Başkanları gözetiminde CHP delege seçimi yapıldı.

Eski CHP Ceyhan İlçe Başkanı Fikret Cirit kendi mahallesinde, sonradan CHP'li olan Ceyhan Belediye Başkanı Hülya Erdem, kendi mahallesi olan Konakoğlu Mahallesi'nde delege seçilmediler.

Yapılan seçimlerde Kadir Aydar'ın zaferle sonuçlandığı bir seçim yaşandı. Buna rağmen görevden alınmış eski İlçe Başkanı Fikret Cirit yapılan delege seçimlerinde ıslak imzalı seçim sonuçlarını, ilçe seçimine teslim ederken gece operasyonuyla seçilmiş üyeleri iptal ederek hile nedeniyle görevinden el çektirildi.

Geçici süreliğine yerine gelen Erdil Dedeoğlu belirsizliği çözmeden, Genel Merkez tarafından görevlendirilen milletvekilleri huzurunda gerçekleştirilen delege seçiminde, seçilmiş delegeleri kabullenmedi. Geçici Başkan Erdil Dedeoğlu'nun, Hülya Erdem ve Zeydan Karalar'dan almış olduğu talimatla ayak oyunlarını sürdürdüğü öğrenildi. Şimdiki geçici İlçe Başkanı Erdil Dededoğlu'da kendi mahalleside delege olamadı.

Islak imzalarda geçen delege seçimlerinde görevden el çektirilen Fikret Cirit'in yönetiminde yer alanların neredeyse yüzde doksanı delege seçilemedi.

Dört dönem başarısız İlçe Başkanlığı yapmış Adana'da ikamet eden, her dönem MHP ve AK Parti'li adaylarla yol yürüdüğü öne sürülen Yusuf Fidan da delege seçilemeyenlerin arasında yer aldı. (Son dönemlerde de CHP'ye oy vermediği konuşuldu.)

Ceyhan Belediyesi'nde çalışan işçiler de delege seçimlerinden nasibini Hülya Erdem ve çok Özel Kalemi Öznur Akçan tarafından, işten çıkartılarak aldı. Bu durum delege seçiminde kaos yaratmalarına neden oldu.

Komşularını unutan bir Belediye Başkanı'nın sosyal medyada yaptığı algılarla gündeme geldiği öğrenildi. Evinde emekliliğini beklerken sosyal işlerden emekli olup hayalinde bile göremeyeceği ahde vefa bilmeyen Erdem CHP üyeleri ve delegelerini birbirine kırdırttı. Kaostan yararlanan Erdem, CHP seçmenleri tarafından yüksek sesle 'YETER' dedirtti.

On sekiz pişman meclis üyeleri tarafından seçilen Hülya Erdem'in ahdı vefasını bilmediğinin herkes tarafından biliniyor olması, aday olamadığı takdirde CHP'nin ne Genel Merkezi'nin ne İlçe Teşkilatı'nın yolunu unutacağı bilinerek Ceyhan'ı terk etmesi vatandaşlar tarafından da sürekli dile gelmesi gündeminde...

Teşkilattan sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Akın ve bölge Milletvekilleri Ceyhan'daki gelişmeleri yakından takip ediyor. Genel Merkez Ceyhan'ı, Ankara'dan yakından takip ediyorlar...

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

yukarı çık