Caner Aydar CHP Ceyhan İlçe Başkanlığı'na Resmen Aday!

Caner Aydar CHP Ceyhan İlçe Başkanlığı'na Resmen Aday!
  • 22 Ağustos 2023, Salı 18:42

Ceyhan CHP delege seçimlerinden zaferle ayrılan Kadir Aydar ve ekibi İlçe Başkanlığı seçimlerinde son noktayı koymak üzere 6 Eylül tarihinde saat 10:00'da Murat Göğebaka Kültür Merkezi'nde gerçekleştirilecek olan kongreye hazır. 

CHP'DE CEYHAN'I ADANA'DA TEMSİL EDEN TEK İSİM CANER AYDAR!

341 delege seçiminin 300 üzerinde delegenin Ceyhan CHP İlçe Başkan Adayı olması için imza vererek Caner Aydar'ın etrafında toplandı. Liyakat ve tecrübe sahibi CHP Adana İl Başkan Yardımcısı Caner Aydar, on yıldır süregelen siyaset arenasında bir çok başarıya imza atarak Ceyhan CHP delege seçimlerinde 300'ün üzerinde delegenin imzasıyla teveccüh ile karşılandı. Caner Aydar'ın delege seçimlerinde yaşadığı zaferin İlçe Başkanlığı seçiminde de taçlandırması bekleniyor.

CHP'DE SEÇİM COŞKUSU YAŞANACAK!

Delegeler, atamayla gelen ve siyasi tecrübesi olmayan on beş günlük başkan Erdil Dedeoğlu ve on yıldır tecrübesi ve liyakatıyla partinin tüm kademelerinde bulunan Caner Aydar arasında tercihte bulunacak. 

Ceyhan CHP İlçe Başkanlığı'na aday olan Caner Aydar, Tam Adana Gazetesi'nden Ebrar Ulaş'a konuştu!

-Diğer İlçe Başkanları'ndan farkınız ne olacak?

CHP Adana İl Başkan Yardımcısı Caner Aydar: "Ben İlçe Başkanı olarak tüm üyelerine, adaylarına ve delegelerine eşit mesafede bulunacağım. Birlik ve beraberlik içinde, iyi ve kötü günlerinde yanında olacağım. Partimizi Ceyhan'da ve kamuoyunda en iyi şekilde temsil edeceğim. 2019'da olduğu gibi partimizin rüzgarın tekrar estirmek için uğraşacağım."

-Delege seçimlerinde 341 delegenin 300 üzerine yakın imza verdi. Size delegelerin güveni tam. Bunun yerel seçimlere yansımasını nasıl bekliyorsunuz?

Aydar: "Birbirinden değerli delegelerin bizi o makama layık görmesi ve bizi desteklemesi hem çok güzel bir gurur, aynı zamanda da mutluluk. Bu sorumluluğun altından ekibimle birlikte kalkacağımızı düşünüyorum. Bunu da çalışkanlığımızla, gençliğimizle ve yıllardır sönmeyen heyecan ateşiyle yanıp kavrularak başaracağız. Önümüzdeki ilk hedefimiz 2024 belediye seçimleri. Bu seçimlerde tüm adaylara eşit mesafede durup kazanacak adayla birlikte, Genel Merkezimizin takdir ettiği adayla birlikte; el ele, kol kola, gece gündüz çalışıp partimizin bayrağını tekrardan dikeceğiz. Biz partimizi birleştirmeye, büyütmeye ve kazanmaya geliyoruz.

CHP üyeleriyle örgüt yönetimi arasında büyük bir bağ kopukluğu vardı. Göreve geldiğimizde ilk amacımız üyelerle örgüt yönetimi arasındaki bağı güçlendirmek olacak. Yerel seçim öncesi güçlü bir örgüt, güçlü bir yönetim ile CHP'yi hazır hale getireceğiz. Yerel seçimlerde CHP'nin bayrağını Ceyhan'da tekrar dalgalandırmak için tüm çabamızla çalışacağız."

-Caner Aydar kimdir?

Evli ve bir çocuk babası olan Caner Aydar üç üniversite mezunudur ve şu an da ekonomi ve siyaset alanında yüksek lisans yapmaktadır.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

yukarı çık