"BİLİCİLER KABİLESİ"

  • 18 Mayıs 2024, Cumartesi 13:00

İYİ Parti'den istifa eden Adana Milletvekili Bilal Bilici'nin hangi partiye öpücük atacağı henüz netlik kazanmasada, Bilici Kabilesi'nin navigasyondaki durağı CHP gibi görünüyor.

31 Mart Yerel Seçimler'inde İYİ Parti adaylarına ensesini gösteren Bilici Kabilesi, CHP adaylarına Adana'da destek verdiği biliniyor. 

El altından, el üstünden, yandan, sağdan, soldan, amanın da aman destekleri hiç bitmez her seçim 'Bilici Kabilesi'nin...

Çemberimde gül oya, gülmedim doya doya diyerek seçimlere giren İYİ Parti Ceyhan Belediye Başkan Adayı Alemdar Öztürk'ün aldığı oy, Namık Kemal Mahallesi Muhtarı olmaya bile yetmeyince; "Yazan kalem siyah benim kaderimi, kimseler anlamaz benim perişan halimi" diyerek; Biliciler Kabilesi tarafından omuzlanıp, son yolculuğuna uğurlandı.

Korkusuz korkak Ceyhan Ticaret Odası Başkanı Şeref Can'ın yerel seçimlerdeki hamlesi hayran bıraktı. 

Biliciler gibi yazı da gelse benim tura da gelse benim hamlesiyle; ticaret erbabı olduğu, notere gerek kalmadan halk tarafından onaylandı. 

Seçimlerde Ramazan kolilerini her iki adaya veren, Ceyhan aşkıyla yanıp tutuşan, Aşk senin adınmış dedirten "Can'ım", şairlere şiir oldu.

Ticaret Odası'nın Can'ı Canan'ı,

eşsiz bulunmaz kumaşı,

Sen olmasan yürümez Ceyhan'da ticaret aşkı...

Ceyhan aşkı ile yanan Can ağabeyim, Ticaret Odası Başkanlığı'nı son dönem yaparak, Ceyhan'daki oda fantezisinin son dönemine girdi. Mesir macununun bile fayda etmeyeceği aşikar. 

Hatırlayın!

İYİ Parti'nin temayül yoklamasında oğlunu Milletvekili yapmak için Ceyhan'da kime destek olduysa; "Şimdi sıra sizde" diyerek karşılığını oyla almak isteyen, bir dönem AK Parti'li olan Bilici Kabilesi'nin büyüğü, Mehmet Ali Bilici'yi... 

Bilici, yerel seçimde desteklerinin karşılığında Viagra istemiş olamaz...

Esen rüzgarın yönünü iyi hesap edip, rüzgara kendini bırakan kabilenin şimdiki durağı, CHP olacak.

AK Parti adayı da kazansa, CHP adayı da kazansa, zikzak yapanların yenilgisi, sadece halkın hafızasında kalacaktır. Siz kazanın, biz unutmayalım...

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

yukarı çık