Belediyeevleri ve Küçükkırım Mahallesinin İsimleri Değişti

Belediyeevleri ve Küçükkırım Mahallesinin İsimleri Değişti
  • 07 Haziran 2024, Cuma 15:54

Ceyhan Belediyesi 2024 Yılı Haziran Ayı Meclis Toplantısının 4. Oturumu, Belediye Başkanı Kadir Aydar başkanlığında gerçekleştirildi. Ceyhan Belediye Meclisi'nde KüçükKırım Mahallesi'nin ismi Bahçelievler Mahallesi, Belediyeevleri Mahallesi'nin ismi ise Güzelevler Mahallesi olarak değiştirildi.

 

Meclis oturumu Murat Göğebakan Kültür Merkezi toplantı salonunda gerçekleştirildi. Ceyhan Belediye Meclisi'nde CHP, MHP ve AK Parti'li meclis üyeleri tarafından İsrail'i kınama kararı oy birliğiyle kabul edildi. Ceyhan Belediye Meclisi adına kınama açıklamasını CHP'li Belediye Meclis Üyesi okudu.

 

İmamoğlu Belediyesi ile Kardeş Kent ilişkileri kurulması ve kardeş kent olunması protokolü imzalanmasına karar verilen Ceyhan Belediyesi Haziran Ayı Meclis toplantısında; Küçük Kırım ve Belediye Evleri Mahallelerinin isim değişikliği talebi komisyonda görüşülmesinin ardından mecliste CHP ve MHP meclis üyeleri tarafından oy çokluğu ile kabul edildi. Küçük Kırım Mahallesi'nin ismi Bahçelievler Mahallesi, Belediyeevleri Mahalleri isminin Güzelevler Mahallesi olarak değişti.

 

Ceyhan Belediyesi encümen üyeliğine CHP'li Meclis Üyesi İrfan İnce'nin, Eğitim, Gençlik ve Spor Komisyonuna ise CHP'li Meclis Üyesi İsmet Aslıpek'in seçildiği toplantıda geçtiğimiz yıl hayatını kaybeden TÜRKAV Adana İl Başkanı Sefa Özer'in isminin Namık Kemal Mahallesi'nde bir parka verilmesi oy birliğiyle kabul edildi.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

yukarı çık