Beklenen oldu, Muhammed İslam Bünül resmen aday!

Beklenen oldu, Muhammed İslam Bünül resmen aday!
  • 21 Mart 2021, Pazar 18:50

26 Mart Cuma günü gerçekleşecek olan Ceyhan Kent Konseyi Başkanlığı seçiminin en güçlü adayı olan Muhammed İslam Bünül adaylığını resmen açıkladı. Ozan Güler ve Tuncay Karabay'ın aday olduğu seçimde yarışacak olan Bünül'ün Kent Konseyi Başkanı olacağına kesin gözüyle bakılıyor. Kent Konseyi Başkan Adayı Muhammed İslam Bünül adaylığını resmiyete kavuşturduktan sonra açıklamalarda bulundu.

İşte Bünül'ün basın açıklaması:

"Ceyhan'da doğduk, Ceyhan'da büyüdük ve yine Ceyhan'da ekmeğimizi kazanarak beraberinde istihdam sağlıyoruz. Bu nedenle yaşadığımız kente olan sorumluluğumuz çocuklarımıza olan sorumluluğumuzdur şiarıyla

Ceyhan’ımıza hizmet etmek en büyük gayemizdir.

Ortak akıl ve uzlaşmacı bir yapıyı inşa etmek ve her bir hemşerimizin söz sahibi olduğu, fikirlerini rahatlıkla beyan ettiği bir istişare mekanizması oluşturmak prensibiyle, Genel Kurul Üyesi olduğum ve önümüzdeki günlerde seçimi gerçekleşecek olan Kent Konseyi Başkanlığı görevine demokratik hakkımı kullanarak aday olma kararı aldım.

Tarafsız, ilkeli ve toplumun her kesimini kucaklayıcı bir yönetim anlayışı ile Ceyhan'ın ve Ceyhanlı hemşerilerimizin yarınları için hizmet etme gayreti içerisinde olacağımın şimdiden sözünü vererek kamuoyuyla paylaşıyorum."

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

yukarı çık