Başkan Özsoy, ''Ülkemin tüm emekçilerini saygıyla selamlıyorum"

Başkan Özsoy, ''Ülkemin tüm emekçilerini saygıyla selamlıyorum
  • 30 Nisan 2022, Cumartesi 22:22

AK Parti Ceyhan İlçe Başkanı Sami Özsoy, işçilerin 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü'nü kutladı. Başkan Özsoy, “Tek sermayesi emek ve alın teri olan, Türkiye’nin büyümesinde ve ilerlemesinde önemli rol oynayan işçilerin 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü’nü tebrik ediyorum” dedi.

Adalet ve Kalkınma Partisi Ceyhan İlçe Başkanı Sami Özsoy, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü dolayısıyla mesaj yayınladı. Başkan Özsoy, “Türkiye büyüdükçe, güçlendikçe, zenginleştikçe ortaya çıkan katma değerden milletimizin her bir ferdinin yararlanması için hükümetimiz her türlü çabayı göstermeye devam ediyor. Alın teri döken işçinin ve emekçinin sıkıntısız bir şekilde, huzurla çalışması, haklarının alın terleri kurumadan verilmesi çok önemlidir. Bu bir İslam ahlakıdır. Emeğiyle ekmeğini taştan çıkaran her emekçi kardeşimizin her zaman yanında olmaya, kol kola yürümeye devam edeceğiz”

Başkan Özsoy mesajında "Tüm dünyada işçilerin birlik ve dayanışma günü olarak kutlanan 1 Mayıs’ın, hakkaniyetli ve adil şartlarda bir çalışma ortamına vesile olmasını temenni ediyor, tüm hemşerilerimi ve yurttaşlarımızı en kalbi duygularımla selamlıyor, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü’nü kutluyorum” dedi.

Başkan Aydar'dan 1 Mayıs Kutlaması Başkan Aydar'dan 1 Mayıs Kutlaması

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

yukarı çık