Başkan Kocaispir her gün 2 bin 511 aileye sıcak yemek dağıtıyor!

Başkan Kocaispir her gün 2 bin 511 aileye sıcak yemek dağıtıyor!
  • 13 Ocak 2021, Çarşamba 19:45

AŞEVİNDE PİŞİYOR İHTİYAÇ SAHİBİ AİLELERİN SOFRASINA GİDİYOR

Bakıma muhtaç, ihtiyaç sahibi ailelerin umut kapısı olan Yüreğir Belediyesi, her gün yüzlerce ailenin sofrasına sıcak yemek ulaştırıyor. Yüreğir Belediyesi aşevinde gıda mühendisleri kontrolünde hazırlanan 3 çeşit sıcak yemek, ihtiyaç sahipleri başta olmak üzere, 65 yaş üzeri yaşlı, hasta, bakıma muhtaç ve evinde yemek yapamayan ailelere teslim ediliyor.


Yemek yapamayacak durumda olan 65 yaş üzeri bireylere, yatalak ve toplumdaki dezavantajlı gruplara sıcak yemek dağıtımı yapan Yüreğir Belediyesi, aşevi ile ihtiyaç sahiplerinin yanında yer almaya devam ediyor.


Yüreğir Belediyesi'nin aşevinden her gün 2 bin 511 kişi için 3 çeşit yemek hazırlanıyor. Özenle hazırlanan yemekler araçlarla özel kıyafetli ekipler tarafından ihtiyaç sahibi ailelerin evlerine ulaştırılıyor.


Aşevinden yemek hizmeti alan vatandaşlar hastalık ya da yaşlılık nedeniyle yemek yapamayacak durumda olduklarını belirterek, her gün evlerine kadar yemeklerini getiren Yüreğir Belediyesi Aşevi personeline ve Başkan Fatih Mehmet Kocaispir’e teşekkür etti.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

yukarı çık