Başkan Kanlı: “Bu Bir Nöbet Değişimidir”

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Adana İl Başkanı Yusuf Kanlı, Cumhur İttifakı olarak mevcut ilçe belediye başkanlıklarının yanında diğer ilçeleri ve Adana Büyükşehir Belediyesi’ni de kazanmayı bir görev edindiklerini söyledi.

Başkan Kanlı: “Bu Bir Nöbet Değişimidir”
  • 12 Ocak 2024, Cuma 16:14

KANDİL MÜNASEBETİYLE “LOKMA TATLI” DÖKÜLDÜ

Adana’da 10 ilçede belediye başkan adayları açıklanan MHP Adana İl Başkanlığı, Regaip Kandili münasebetiyle il binası önünde ‘Lokma tatlı’ döktürdü. Partili-partisiz tüm vatandaşlara açık olan etkinlikte MHP Adana İl Başkanı Yusuf Kanlı açıklamalarda bulundu.

10 İLÇE MHP’DE, BÜYÜKŞEHİR VE 5 İLÇE AK PARTİ’DE

Adana’da 10 ilçede MHP’nin belediye başkan adaylarının belli olduğunu ve MHP Genel Merkezince açıklandığını belirten Yusuf Kanlı, diğer 5 ilçe belediye başkan adaylarının ve Büyükşehir Belediye başkan adayının ise Ak Parti tarafından duyurulacağını söyledi.

“HİÇ BİR GÖREV KALICI DEĞİL”

Yusuf Kanlı “İsmi açıklanan belediye başkan adaylarımızı kutluyorum. Aday adayı arkadaşlarımıza süreç içinde samimi çalışmalarından dolayı, tekrar görev almayacak olan belediye başkanlarımıza, yaptıkları hizmetlerden dolayı teşekkür ediyorum. Hiçbir görev hiçbirimize kalıcı değildir. Bu bir nöbet değişimidir. Başka türlü bir izahı ve nedeni yoktur.” ifadesini kullandı.

“ÇALIŞMAYA DEVAM EDECEĞİZ”

MHP Adana İl Başkanı Yusuf Kanlı, “Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonraki süreçte de büyük bir uyum ve disiplin içinde, birlik ve beraberlik ruhuyla çalışmaya devam edeceğiz. MHP ve Cumhur ittifakı olarak Adana’da başta Büyükşehir Belediyesi olmak üzere 15 ilçenin tamamını kazanma hedefi bizim görevimizdir. Bu görevi başarıyla yerine getirmek suretiyle Sayın Genel Başkanımıza, Sayın Cumhurbaşkanımıza takdim edeceğiz.” dedi.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

yukarı çık