Başkan Bünül'den Yerel Seçim Mesajı

Başkan Bünül'den Yerel Seçim Mesajı
  • 06 Nisan 2024, Cumartesi 13:01

Başkan Bünül'den Yerel Seçim Mesajı; "Ceyhan'ımıza ve Adana'mıza hayırlı olsun"

Ceyhan Kent Konseyi Başkanı Muhammed İslam Bünül, 31 Mart yerel seçimlerinin demokrasiye yakışır bir şekilde tamamladığını belirtirken, sonuçların Ceyhan ve Adana için hayırlı olmasını diledi.

Ceyhan Kent Konseyi Başkanı Muhammed İslam Bünül yayımladığı mesajda; 31 Mart Seçimlerinde göreve seçilen Ceyhan Belediye Başkanı Kadir Aydar'a, Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar'a, belediye meclis üyelerine ve mahalle muhtarlarını tebrik ederek, görevlerinde başarı dileğinde bulundu. 

Ceyhan Kent Konseyi Başkanı Muhammed İslam Bünül mesajında;

"31 Mart yerel seçimlerini demokrasimize yakışır bir şekilde tamamladık. 112 mahallede seçim kampanyası süresince adaylardan ya da parti üyelerinden her hangi olumsuz bir hadise yaşanmadan seçim kampanyası gerçekleştirildi. Hemşerilerimizin olgunluğu, emniyet güçlerimizin gayreti sayesinde Ceyhan'lıların iradesi sandıkta tecelli etti.

Seçimin kazananı hangi siyasi görüşe mensup olursa olsun demokratik haklarını kullanıp sandığa yansıtan Ceyhan'lılar olmuştur. Bu vesile ile iradelerini sandığa yansıtan tüm hemşerilerimize teşekkür ediyorum.

31 Mart seçimlerinin sonucunda mazbatalarını alan Belediye Başkanını, 31 Belediye meclis üyesini ve 112 Mahalle Muhtarını tebrik ediyor, çalışmalarında kolaylık ve başarılar diliyorum. Seçim sonucunun Ceyhan’ımıza ve Ceyhanlı hemşerilerimize hayırlar getirmesini ve hayırlı olmasını temenni ediyorum.

Biz de bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da Ceyhan için tüm kurumlarımızın, tüm STK’larımızın, tüm Muhtarlarımızın ve tüm hemşerilerimizin hizmetinde olmaya devam edeceğiz. 31 Mart yerel seçimlerinin sonucunda hemşerilerimizden aldığımız mesajları değerlendirecek, eksikliklerimizi gidereceğiz, gönülleri yeniden fethetmenin yollarını arayacağız.

Bir kez daha 31 Mart Yerel Seçim sonuçlarının hemşerilerimiz için Ceyhan’ımız için ve Adana’mız için hayırlı olmasını diliyorum" ifadelerine yer verdi.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

yukarı çık