Başkan Bünül ve ekibinin başarısı...

Başkan Bünül ve ekibinin başarısı...
  • 06 Temmuz 2022, Çarşamba 22:26

Gönüllere Taht Kurdular

Ceyhan Kent Konseyi, Muhammed İslam Bünül Başkanlığında ‘‘Hikayeni Değiştir, Ceyhan Değişsin’’ sloganıyla başlayan yolculukta bir yıl geride kaldı.  Sosyal yaşamı olumlu yönde etkileyen sosyal ve kültürel birçok projeye imza atan Ceyhan Kent Konseyi Başkanı Bünül ve Yöneticimi, insan odaklı çalışmalarıyla kentteki vatandaşların gönlüne girmeyi başardı.

KURUMSALLIK KAZANDIRILDI

Ceyhan Kent Konseyi’nde bayrağı 19 Haziran 2021’de ‘‘Hikayeni Değiştir, Ceyhan Değişsin’’ sloganıyla Muhammed İslam Bünül ve yönetimi devraldı. Ceyhan Kent Konseyi’nde aradan geçen bir yılda köklü değişikliklere gidilirken, kent konseyine kurumsal kimlik kazandırıldı. Farklı alanlarda kent için projeler üreten Başkan Bünül yönetimindeki kent konseyi ikinci yılına ise ‘‘Şehir Bizim Gelecek Bizim’’ sloganıyla projeler üretmeye devam ediyor.

KENTİN SULİETİ YANSITILDI

Ceyhan Kent Konseyi, her yaştan vatandaşa hitap eder hale getirilirken ilklere de imza atıldı.  Meclisinde yapılan yeniliklerle genci yaşlısı birçok kesime hitap eder hale gelen Kent Konseyi’nde kentin silueti yansıtıldı. Farklı görüş ve meslek gruplarından oluşturulan meclis çalışmaları sayesinde de projelerde büyük başarı sağlandı.

HER ALANDA VARLAR

Genç yaşlı, kadın erkek demeden herkesin söz sahibi olduğu Ceyhan Kent Konseyi daha sosyal bir Ceyhan için her alanda farklı projelere imza attı. Tarım işçilerinden, girişimci kadınlara, engelli vatandaşlardan öğrencilere, ev hanımlarından emekli vatandaşlara kadar farklı kesimlerden vatandaşlara yönelik projelere imza atıldı.

 ‘‘CEYHAN’I DAHA GÜZEL PROJELER BEKLİYOR’’

Ceyhan’ı daha güzel projeler beklediğini söyleyen Kent Konseyi Başkanı Muhammed İslam Bünül, ‘‘Kent Konseyi olarak görev süremizde birinci yılımızı tamamladık. Projelerle dolu bir yılı ekip arkadaşlarımızla geride bıraktık. Ceyhan’ımızı daha sosyal ve kültürel bir şehir yapmak için hep birlikte daha güzel projelere imza atacağız’’ dedi.

NELER YAPTIK!

*Teknoloji Bağımlılığına Karşı 5 Güne 5 Kitap Projesi *Kod Adı 2023 Projesi *Sahada Siz, Tribünde Biz Projesi *Doç. Dr. Ali Hatalmış tarafından Selahaddin Eyyübi ve Kudüs’ün Fethi semineri *İlçe Sağlık Müdürü Hürrem Cebeci tarafından Göğüs Kanseri Farkındalık semineri *Yazar Sinan Yağmur tarafından Mevlana Haftası İlahi Araka Yolculuk semineri *Gazeteci-Yazar Mazlum Vesek tarafından Orhan Kemal’in İzinde Bir Hayatı ve Bir Kenti Yazmak semineri *Fon ve Hibe Kaynaklı Proje Eğitimi semineri *İki bin aileye gıda yardımı *Çocuk, Akademi ve Emekli Meclisleri kuruldu *Ahilik Haftası Kutlaması *3 Aralık Dünya Engelliler Günü Kutlaması *8 Mart Dünya Kadınlar Günü Etkinliği *Ücretsiz Tiyatro Kursu *Kitap Fuarı Gezisi *Kültürel Geziler *Siyasi Partiler, STK’lar ve Basın Mensuplarıyla İstişare Toplantıları *Şehit ve Gazi Ailelerine ziyaretler *Esnaf ziyaretleri *Kızılay’a kan bağışı kampanyası *Polis, itfaiye, zabıta ve öğretmenler günü kutlamaları

Büyük Birlik Partisi Cumhur İttifakı'nın Neresinde? Büyük Birlik Partisi Cumhur İttifakı'nın Neresinde?

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

yukarı çık