Başkan Aydar'ı gören teyzeler bakın ne yaptı?

Başkan Aydar'ı gören teyzeler bakın ne yaptı?
  • 15 Ocak 2020, Çarşamba 22:59

31 Mart  yerel seçimlerinde; “ Seçildiğim takdirde öncekiler gibi halktan kopmayacağım, alışılmışın dışında sıradışı bir belediye başkanı olacağım diyen Ceyhan Belediye Başkanı Kadir Aydar dediğini yaptı.

Ceyhan sokaklarında gece geç vakitlere kadar hizmeti yerinde takip eden Başkan Aydar takdirlerini üzerinde toplamayı başardı. İhtiyaç sahibi aileleri de düşünerek Funda Avcı Toplum Merkezi’ni faaliyete girdirerek dikkatleri iyiden iyiye üzerine çekmeyi başarmıştı.

“Ceyhan da 20 yıldır yapılmayan ne varsa hepsini yapacağız. Şimdiye kadar yapılmamış ne hizmet varsa biz hepsini sizlerle buluşturacağız" sözlerini bir bir yerine getiren Başkan Aydar, gelecek nesillere iz bırakan bir çalışmayla kreş için için kendi evini yıkmayı bile göze aldı. Sıradışı başkan olarak Ceyhan’da anılmaya başlandı.

Küçükkırım Mahallesi’nde  ilk park açılışını coşkuyla gerçekleştiren Başkan Aydar, önceki dönem belediye başkanlarına acı bir gerçeği yüzlerine tokat gibi vurdu. “Bu parkı geleceğimizin teminatı çocuklar için yaptık.” Diyerek genlere umut oldu.

Gece 02.15 sosyal medyadan canlı yayınla halkına böyle sesleniyordu Başkan Aydar: Siz rahat uyuyun, biz, sizin için çalışıyoruz”

Ceyhan Belediye Başkanı kadir Aydar bu kez bir minibüsteydi, Başkan Aydar’ı minibüste gören 2 yaşlı teyzeyle yolculuk yaptı. Teyzelerden bir tanesi “bugün kendimi şanlı gün ilan ettim, ben seni gördüm ya o bana yeter” bu sözler gerçeğin ta kendisiydi. Başkan Aydar halkın sıradışı bir belediye başkanından çok yaşlıların torunu, gençlerin kardeşi, çocukların ağabeyi olmayı başardı.

HABERE AİT VIDEO


Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

yukarı çık