Annelere ‘Ücretsiz Ulaşım’ Sözü Verdi

Annelere ‘Ücretsiz Ulaşım’ Sözü Verdi
  • 15 Mart 2024, Cuma 17:18

Cumhur İttifakı ve AK Parti Adana Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Fatih Mehmet Kocaispir, “Adana, kadınların gücüyle, desteğiyle güzelleşecek. Kadınlarımızın var olmadığı hiçbir mücadele başarıya ulaşamaz. Adana’mızı kadınlarımızla birlikte büyüteceğiz” dedi. 

Cumhur İttifakı ve AK Parti Adana Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Fatih Mehmet Kocaispir, AK Parti Adana Milletvekili Sunay Karamık başkanlığında düzenlenen ‘Adanalı Kadınlar Soruyor, Başkanlar Cevaplıyor’ toplantısında Adanalı kadınlarla buluştu. 

Adana Müzesi’nde geniş bir katılımla gerçekleşen toplantıda, Cumhur İttifakı’nın Adana Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Fatih Mehmet Kocaispir, Seyhan Belediye Başkan Adayı Erdal Hatipoğlu, Yüreğir Belediye Başkan Adayı Dr. Halil Nacar, Çukurova Belediye Başkan Adayı Firdevs Cingözler ile Sarıçam Belediye Başkanı ve Başkan Adayı Bilal Uludağ kadınların sorularını yanıtladı.

AK Parti Ankara Milletvekili Jülide Sarıeroğlu ve MHP Adana Milletvekili Ayşe Sibel Ersoy’un da katıldığı ‘Adanalı Kadınlar Soruyor, Başkanlar Cevaplıyor’ buluşmasında adaylar kadınların yaşam kalitesini arttıracak projelerini anlattı, soruları cevapladı.

ADANAMIZI KADINLARLA BİRLİKTE BÜYÜTECEĞİZ

Cumhur İttifakı Adana Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Fatih Mehmet Kocaispir, kadınların var olmadığı hiçbir mücadelenin başarıya ulaşamayacağını belirterek; “Bugün kadınlarımızın ülkemizin ve şehirlerimizin sorunlarına daha fazla eğilmesi, bu sorunlara çözüm üretmeleri bizleri ziyadesiyle memnun ediyor. Adana, kadınların gücüyle, sizlerin büyük desteğiyle güzelleşecek. Tüm kadınlarımızla birlikte aile dostu sosyal belediyecilik anlayışıyla Adana’mızı kadınlarımızla birlikte büyüteceğiz. Kadınların gurur duyacağı bir Adana’yı hep birlikte hazırlayacağız. Güçlü Adana güçlü kadınlarla mümkündür. Biz yaşanabilir bir Adana’yı kadınlarımızla birlikte inşa edeceğiz. 1 Nisan sabahından itibaren şehrimizin yönetiminde kadınların hiç olmadığı kadar etkinliği olacak.” dedi.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

yukarı çık