Ankara'ya gidecek 3 isim kulislerde konuşuluyor!

Ankara'ya gidecek 3 isim kulislerde konuşuluyor!
  • 28 Eylül 2023, Perşembe 10:20

AK Parti Ceyhan İlçe Başkanı Sami Özsoy'un istifası sonrası İlçe Başkanlığı'na 13 isim aday oldu. Geçtiğimiz günlerde parti binasında Temayül Yoklaması yapıldı. Çok yakın bir zamanda AK Parti Ceyhan İlçe Başkanı belli olacak. Ankara'ya gidecek üç isim kulislerde konuşulmaya başladı.

Cumurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın gençlere verdiği önem nedeniyle, 2023 Genel Seçimleri'nde azimle, kararlılıkla Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın tekrar seçilmesi için gecesini gündüzüne katan Bekir Sami Gümüş kulislerde en ciddi aday olarak görülüyor. 

Murat Yürük, Belediye Başkan Yardımcılığı ve Belde Belediye Başkanlığı tecrübesiyle Ankara'ya gidecek 2. isim olarak kulislerde konuşuluyor.

Bir diğer isim de Belediye Meclis Üyeliği ve AK Parti Ceyhan İlçe Başkan Yardımcılığı görevlerinde bulunan tecrübeli siyasetçi Candan Karataş, Ankara'ya çağrılacak isimler arasında yer aldı.

7 Ekim'de gerçekleşecek olan AK Parti'nin Genel Kongre öncesi İlçe Başkanı'nın atanması bekleniyor. Kulislerde konuşulan 3 isim üzerinde yoğunluğun olacağı öne sürülüyor.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

yukarı çık