AK Parti'nin Yeni İlçe Başkanı Tam Adana TV'ye konuştu.

AK Parti'nin Yeni İlçe Başkanı Tam Adana TV'ye konuştu.
  • 02 Ekim 2023, Pazartesi 16:58

AK Parti Ceyhan İlçe Başkanlığı'nda Devir-Teslim Töreni yapıldı. Başkan Vekili Candan Karataş görevi, İlçe Başkanlığına atanan Av. Süleyman Yeşil'e teslim etti. Başkan Yeşil Tam Adana TV'ye açıklamalarda bulundu.

Başkan Yeşil: "Uzun zamandır her kademesinde görev aldığımız AK Partimizin Ceyhan İlçe Başkanı olarak görev almak tabiki bizler için büyük bir gurur. Özellikle Sayın Cumhurbaşkanımızın bu yolda, bu kutlu davasında bizlerde birer nefer olarak bu görevi aldıysak bizlere ne mutlu.

Görevimizin hem sorumluluğunun bilincindeyiz, hem de güzelliğinin bilincindeyiz. Bu nedenle öncelikle Sayın Cumhurbaşkanımıza, kıymetli siyasi büyüklerimize, İl Başkanlarımıza teşekkürlerimi sunuyorum; bizleri bu göreve layık gördükleri için. 

Bu bir bayrak yarışı. Biz Sami Başkanımızdan bu görevi devraldık. Önceki Başkanlarımıza teşekkür ediyorum. Bizlere buraya kadar bu partiyi getirdikleri için. Biz de bundan sonraki arkadaşlarımıza devredebilmek için en güzel şekilde çalışacağımıza eminiz. Bu konuda da kimsenin tereddütü olmasın. İnşallah partimizi birlik beraberlik içerisinde hiçbir ayrışmaya, bölünmeye fırsat vermeden yürütmeye devam edeceğiz Allah'ın izniyle. Bir de bizim asıl gayemiz; önümüzde malumunuz bir yerel seçim var. Yerel seçimlerde Cumhur İttifakı'nın adayı kim olursa olsun biz sonuna kadar, kanımızın son damlasına kadar mücadele edeceğiz ve İnşallah Ceyhan'ı Cumhur İttifakı Belediyeciliği ile buluşturacağız. Allah'ın izniyle bu konuda da kararımız nettir." İfadelerini kullandı.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

yukarı çık