AK Partili Vekillerden ATB Başkanı Bilgiç’e ‘Hayırlı olsun’ ziyareti

AK Parti Adana Milletvekilleri Abdullah Doğru, Tamer Dağlı ve Şükrü Erdinç, Adana Ticaret Borsası Başkanı Şahin Bilgiç’e ‘Hayırlı olsun’ ziyaretinde bulundu.

AK Partili Vekillerden ATB Başkanı Bilgiç’e ‘Hayırlı olsun’ ziyareti
  • 27 Aralık 2022, Salı 22:07

SULAMA DA 20 MİLYARLIK YATIRIM YAPILDI

Oda-borsaların yaptıkları seçimler sonrası ‘Hayırlı olsun’ dileğinde bulunmak için bir dizi ziyaretlerde bulunduklarını söyleyen AK Parti Adana Milletvekilleri Abdullah Doğru, Tamer Dağlı ve Şükrü Erdinç, tarımın başkenti olan Adana’da kıymetli yatırımların yapıldığı bir dönem olduğunu belirterek “Üreticileri sevindirecek tarımsal yatırımlarımız çok oldu. Çok kıymetli bir yatırım olan Seyhan Ovasının tamamında Basınçlı Sulama Sistemine geçilmesi için proje ihalesi yapıldı. İmamoğlu Yedigöze Barajının bulunduğu bölgedeki Sulama Alanlarının çalışması devam ediyor. Kozan’da Basınçlı Sulama Sistemi ile sulamaya başlayacak. Basınçlı Sulama Sistemi 20 milyarlık bir yatırımdır. Adanamıza hükümetimizin destekleri artarak devam ediyor.”

ADANA 5-10 YIL İÇERİSİNDE ÇOK FARKLI BİR YÖNE EVRİLECEK

“Sizlerinde bizlerinde çok arzu ettiği Sera OSB’nin sözünü aldık ve Ocak ayında meclise sunacağız. Su Ürünleri OSB ile ilgili mevzuatlar tamamlandı. Bütün yatırım alanları doldu. Balık işleme, paketleme tesisleriyle Yumurtalık ve Karataş bölgesinde çok ciddi istihdam bekliyoruz. İhracatla ilgili liman yapılacak. Kafes Balıkçılığı gibi bölge açısından çok kıymetli işler yapıyoruz. İhracat ve ticaret potansiyeli olarak baktığımız zaman 5-10 yıl içerisinde Adana çok farklı bir yöne evrilecek. Çünkü Merkez Hükümetimizin destek verdiği illerin ilk sırasında Adana var.”

ŞEHRE KATKI KOYAN HERKESİN EMRİNDEYİZ

“Sağlık yatırımı olarak Seyhan ilçesinde yapımı biten hastanenin yakında açılışı var. Yüreğir’de yıkılan hastanenin yerine temel atılıp, yeniden yapılacak. Milletvekillerimize, bakanlarımızla, genel başkan yardımcılarımızla sizlerin, üreticilerimizin, ihracatçılarımızın şehre katkı koyan herkesin emrindeyiz. İşlerini kolaylaştırma, dünya ile rekabet edebilme, aynı zamanda dünyada ki yenilikleri takip etme anlamında elimizden geleni yapmaya çalışıyoruz. Bu vesile ile sizlere hayırlı olsun demek ve sizleri dinlemek istedik.” diye konuştular.

BİLGİÇ, “HER ZAMAN YANIMIZDA OLDUNUZ”

Adana Ticaret Borsası (ATB) Başkan Yardımcısı Sabahattin Yumuşak, Yönetim Kurulu Üyesi Yasin Milli ve Genel Sekreter T. Gökhan Öztürk’ün hazır bulunduğu AK Parti Adana Vekillerinin ziyaretinde konuşan Adana Ticaret Borsası Başkanı Şahin Bilgiç, “Sizleri ticaret borsamızda ağırlamaktan çok mutluyuz. Bizim için misafir değil ev sahibisiniz. Çünkü her çalışmamızda, sarf ettiğimiz her gayrette yanımızdaydınız. Göreve geldiğimiz günden bugüne ATB, ATO, ADASO ve AOSB’mizle birlikte Adana için yarattığımız sinerjide desteğinizi esirgemediniz.Teşekkürlerimizi sunuyoruz.” dedi.

Konuşmaların ardından Adana Ticaret Borsası Elektronik Alım Satım Salonu ve Laboratuvarlar gezilerek çalışmalar hakkında bilgi verildi.

Türk Halk Müziğin Güçlü Sesi Songül Karlı Kurtuluş Bayramı'nda  Ceyhan'da Türk Halk Müziğin Güçlü Sesi Songül Karlı Kurtuluş Bayramı'nda Ceyhan'da

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

yukarı çık