AK Partili Kiraz Meclis Toplantısı'nda Yaşananlarla İlgili Açıklamalarda Bulundu!

AK Partili Kiraz Meclis Toplantısı'nda Yaşananlarla İlgili Açıklamalarda Bulundu!
  • 03 Mayıs 2024, Cuma 14:50

Birinci Başkan Vekili Sevil Yıldız'ın başkanlık ettiği Nisan ayında gerçekleşen Meclis Toplantısı'nda Cumhur İttifakı Meclis Üyeleri'nin 10 kişilik masada 13 kişi oturmaları üzerine, meclisteki bu düzenin değişmesini talep ettiler.

Bu düzene itiraz eden AK Parti Grup Başkan Vekili Mustafa Kiraz Tam Adana Gazetesi'ne konuştu: "Meclisteki oturum düzeni 40 kişilik. CHP 30 tanesini kendilerine aldılar. 2 tanesi divanda yer alıyor. 30 kişilik alanda maksimim 16 kişi oturuyor. Cumhur İttifakı ise 10 kişilik alanda 13 kişi oturuyor. AK Parti Meclis Üyleri'nin önlerinde masa yok. Nisan ayında bize bu durumun düzeltileceğini söylediler. Mayıs ayı toplantısına gittiğimizde aynı durumla karşılaştık. Nisan ayında söz verilmesine rağmen hiçbir değişiklik yapılmadı. Bunun üzerine muhattap bulamadığımız için başkana vekalet eden İkinci Başkan Vekili Cemal Gürsel İlci ile görüştük.

Bu durum duzeltilmediği için toplantıyı terkettik. CHP Grup Başkan Vekili Kaan Tüylü:" Toplantı başlamadan önce terketmediler. Oturum ücreti almak için oturum başladıktan sonra terkettiler." ifadelerini kullandı.  

Toplantıya girmeden, toplantı düzenini görmeden itiraz etme hakkımız yok. İtiraz bilmez kişiler Ceyhan'da meclis üyesi olmuş. AK Parti meclis üyeleri olarak biz hiçbir zaman meclisten alacağımız 700-800 liranın peşinde olmadık. Biz buradan CHP'ye çağrı yapıyoruz. Biz Cumhur İttifakı meclis üyeleri olarak o oturum ücretini almak istemiyoruz. Bizim tek amacımız oturum düzenindeki hakkımızın geri iadesiydi. CHP Grup Başkan Vekili'nden, Meclis Üyeleri adından özür bekliyoruz." ifadelerini kullandı.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

yukarı çık