AK Parti Yenilenmeli!

AK Parti Yenilenmeli!
  • 21 Nisan 2024, Pazar 20:29

31 Mart seçimlerinde AK Parti’den aday olmak isteyen eski ilçe başkanları da, belediye meclis üyesi adayları da “neden” küstürüldü, “nasıl” rakip partiye gittiler? Tam Adana TV'de yayınlanan Hodri Meydan'da analiz ettik. 

Erdoğan için canını verecek olan seçmen ne oldu da sandığa gitmedi ya da AK Parti’ye oy vermedi? 15 Temmuz’da Erdoğan için kefen giyip sokağa inenlerin 31 Mart’ta sandığa gitmesine “kimler” mâni oldu? 

Halk, partinin üst yönetiminde kendisine ulaşılabilen “Ömerleri”, teşkilatlarda kibir abidelerini değil, gönül erenlerini görmek istiyor.

Erdoğan, 2019 seçimlerinde “Bana Ömerleri bulun” demişti. Halk o Ömerleri istiyor.

Partide değişim olmazsa 2028 seçimlerini kazanmak, esen rüzgârı tersine çevirmek kolay olmayacak. İşin ciddiyetini anlatmak için şunu ifade edeyim. II. Abdülhamid mezarından çıkıp gelse seçmenin bu tepkisini dindiremez.

Türkiye'de sadece Adana, Mersin ve Van'da AK Parti belediye kazanmadı, sıfır çekti. Reis açık açık soyledi: "Biz bitti demeden, hiçbir şey bitmez, bitmeyecek" bu söz aslında önemli bir mesajdı. AK Parti'ye ihanet edenlerde üstüne almalı, teşkilat da farkına varmalı.

Salı günü saat.20:00'da TAM ADANA TV YOUTUBE'de ekranlara gelecek olan Ersin Sucu İle Hodri Meydan'da yine çok şey konuşulup, ezberler bozulacak! 

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

yukarı çık