AK Parti Ceyhan İlçe Başkanı CHP'li Belediye Başkanını Topa Tuttıu!

AK Parti Ceyhan İlçe Başkanı CHP'li Belediye Başkanını Topa Tuttıu!
  • 20 Eylül 2023, Çarşamba 12:20

AK Parti Ceyhan İlçe Başkanı Sami Özsoy, A Haber'e verdiği röportaj da, Ceyhan Belediye Başkanı Hülya Erdem'in işini yapmadığını ifade etti.

Özsoy, A Haber'e şöyle konuştu;

"Ceyhan 31 Mart 2019 seçiminden bugüne skandallarla gündeme gelen bir ilçe haline geldi. Bir de Öncelikle Ceyhan'da yaşayan bir vatandaş olarak bu konunun oldukça muzdaribiz. Son günlerde gerçekleşen biliyorsunuz Cumhuriyet Halk Partisi'nin tüm Türkiye genelinde kongreleri var ve ulusal basından  takip ettiğimizde  bizler bu kongrelerin çoğunda çok büyük kavgalarla skandallarla geçtiğini görüyoruz. Geçtiğimiz günlerde Ceyhan'ın ilçe kongresi yapıldı, gerçekten demokrasi yakışmayacak AK Parti camiasın da asla karşılaşmayacağımız görüntülere şahit olduk. Bu onların iç meselesi bizi çok ilgilendirmiyor istedikleri kadar kavga gürültü yapsınlar, vatandaşlarımız bu konuları yakından takip ediyor konunun ucu Ceyhan'lı vatandaşlarımıza ulaştı.

Taraflardan birisi, Ceyhan Belediye Başkanı oldu. Belediye Başkanı tüm ekibiyle birlikte işini gücünü bıraktı, istediği adayı CHP Ceyhan İlçe Başkanı olması için türlü türlü işlere kalkıştı ve bu kalkıştığı işlerden bizlerin ve kamuoyunu vicdanın en çok yaralayanı da işçi çıkarmalar ve işe almalar oldu. Gerçekten hepimizin gayet üzgün olduğu bir konu çünkü, Ceyhan dört buçuk yıldır hizmet beklerken, belediye başkanından Ceyhan'a dahil bir şeyler yapmasını beklerken belediye başkanı tamamen siyasi saiklerle kendi desteklediği adayın seçimi kazanması için karşı adaya yakın belediye personellerini işten çıkardı ve kendisine yakın delegelerin yakınlarını veya kendilerini işe almak suretiyle seçime doğrudan müdahale etti.

Ceyhan, 4,5 yıldır hizmet beklerken, belediye başkanı işini gücünü bıraktı. Tüm mesaisini kongrede desteklediği adayın kazanması için harcadı. 6 Şubat depremi yaşadık, Ceyhan çok etkilendi. Bunun üzerinden 7 ay geçti, Ceyhan Belediyesi bunun için ne bir önlem, ne bir aksiyon almış değil! İstanbul, Ankara, Adana Büyükşehir Belediyesi CHP'li belediye başkanları ne yaptıysa, buradaki mevcut Başkan da onu yaptı.

Elde var 4,5 senenin sonunda kocaman bir sıfır. 6 Şubat asrın felaketinin üzerinden 7 ay geçmiş, depreme hazırlık noktasında kocaman bir sıfır şurada yerel seçimleri 6-7 Ay bir süre kala hemşehrilerimiz bu rahatsızlıklarını hadsafha da  hissetmeye ve dile getirmeye başladı. İnsanlar hizmet beklerken, Ceyhan Belediyesi tüm mesaisini, tüm işini gücünü bırakıp kongreyi destekledi. İlçe başkanı seçilsin diye benim adaylığıma destek olur düşüncesini şiddetle kınıyoruz. Bir an önce kendisine çeki düzen verip hizmet etmesini bekliyoruz" ifadesini kullandı.

 

 

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

yukarı çık