“Adana Altın Çağına Çok Yakın..”

“Adana Altın Çağına Çok Yakın..”
  • 14 Mart 2024, Perşembe 13:26

Cumhur İttifakı’nın Adana Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Fatih Mehmet Kocaispir, bir günde Adana’nın 3 ilçesini gezdi. Feke, Saimbeyli ve Tufanbeyli ilçe sakinleriyle kucaklaşan Kocaispir, hemşehrilerinin gönül kapılarını çaldı, hayır dualarını aldı.

Cumhur İttifakı’nın Adana Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Fatih Mehmet Kocaispir, seçim çalışmalarını Adana’nın dört bir yanında sürdürüyor. Adana’nın ilçelerini karış karış gezen Kocaispir, seçim çalışmaları kapsamında bir günde 3 ilçeyi ziyaret etti. 

Feke, Saimbeyli ve Tufanbeyli ilçe sakinleriyle kucaklaşan Kocaispir, seçim ofislerinin açılışını yaptı, hemşehrilerinin gönül kapılarını çalarak, hayır dualarını aldı. Kocaispir, ziyaretlerine ilk olarak Feke’den başladı. Tapan Paşalı Mahalle sakinleriyle kucaklaştı, ilçe esnafını ziyaret ederek, hayırlı ve bol kazanç dileklerini iletti. 

Feke Tapan Mahallesi’nde seçim ofisinin açılışını gerçekleştiren Kocaispir, Cumhur İttifakı Feke Belediye Başkan Adayı Ahmet Şener’e destek istedi. Kocaispir, “Feke’mize Ahmet Başkanımızla beraber güzel hizmetler yapacağız. Göreve geldiğimizde Adana’mızı ve ilçelerimizi kalkınma hamleleri ile geleceğe taşıyacağız. Her ilçemizi spor tesisleri ile buluşturacağız. Çocuklarımıza masal evleri, küçük bilim merkezleri, dene yap atölyeleri kuracağız. Çiftçimize tohum, fide, gübre, veteriner desteği sağlayacağız.” dedi. 

KOCAİSPİR SAİMBEYLİ’DE

Kocaispir, Feke’den sonra günün ikinci ziyaretini Saimbeyli’ye yaptı. İlçe esnafını gezdi, Himmetli mahalle sakinleriyle kucaklaştı. Himmetli’de seçim ofisinin açılışını yapan Kocaispir, Cumhur İttifakı’nın Saimbeyli Belediye Başkan Adayı Vedat Cengiz’e 31 Mart seçimlerinde destek istedi. Altyapı, imar, ulaşım, sağlık ve sosyal yardım konusunda Saimbeyli’de birçok talebinin olduğuna değinen Kocaispir, “31 Mart’tan sonra Adana’da yepyeni bir dönem başlayacak. Bu yeni dönemin adı Adana’nın altın çağı, Saimbeyli’de de Saimbeyli’nin altın çağı olacak.” diye konuştu.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

yukarı çık