19 Mayıs Atatürk'ü Anma ve Gençlik ve Spor Bayramı'nın 103. Yıldönümü Ceyhan'da Kutlandı

19 Mayıs Atatürk'ü Anma ve Gençlik ve Spor Bayramı'nın 103. Yıldönümü Ceyhan'da Kutlandı
  • 19 Mayıs 2022, Perşembe 21:22

Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün, Milli Mücadeleyi başlatmak amacıyla Samsun'a çıkışının 103. yıldönümü ve 19 Mayıs Atatürk'ü Anma ve Gençlik ve Spor Bayramı Ceyhan'da kutlandı.

Cumhuriyet Meydanı'ndaki Atatürk Anıtı'na Ceyhan Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü V. Abbas Şengül tarafından çelenk sunuldu. Gazi Mustafa Kemal Atatürk, silah arkadaşları ve Şehitlerimizin manevi huzurunda saygı duruşunda bulunuldu ve istiklal marşı okundu.

Okulların ve Halk Eğitim Merkezi  kurslarına katılan kursiyerlerin oluşturdugu ekipler tarafindan folklor, jimnastik, tekvando, muaythai gösterileri yapıldı, şiirler okundu. Programın devamında, Ceyhan Belediyesi'nce organize edilen Karakucak Güreş Müsabakaları yapıldı. Ceyhan Anadolu Lisesi öğrenci ve öğretmenlerince hazırlanan Atatürk ve 29 Mayıs konulu oratoryo sunuldu. 

 

Ceyhan Kaymakamı Dr. Bayram Yılmaz, Belediye Başkanı Hülya Erdem, Cumhuriyet Başsavcısı Ufuk Mustafa Süren, İlçe Emniyet Müdürü Alpertunga Berberoğlu, İlçe Jandarma Komutanı Teğmen Satılmış Çal, Kurum Yöneticileri, Siyasi Partilerin ve Sivil Toplum Kuruluşları ile Mesleki Kuruluşların Temsilcileri  19 Mayıs kutlamalarına katıldı.

Ceyhan Kaymakamı Dr. Bayram Yılmaz: "Tüm Milletimizin Bayramını kutluyor; Devletimizin Kurucusu Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK, Silah Arkadaşları ve Şehitlerimizi bir kez daha rahmet ve minnetle anıyoruz." dedi.

 

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

yukarı çık