100 Milyon Liralık İhale İptal Ediliyor

100 Milyon Liralık İhale İptal Ediliyor
  • 18 Aralık 2023, Pazartesi 12:30

Adana Büyükşehir Belediyesi’nde bugün gerçekleşen operasyon sonrasında önemli gelişme. Korku nedeniyle 9 Ocak günü yapılması beklenen 100 milyon liralık dev ihale iptal mi ediliyor.! 

CHP'li Adana Büyükşehir Belediyesi seçimlere sayılı günler kala akıllara durgunluk veren ihalelere imza atmaya hazırlandığı ileri sürülüyordu. 

9 Ocak 2024'te Satın Alma ve İhale Daire Başkanlığı tarafından yapılacak "Organizasyon hizmet alımı" ihale dosyasında adeta yok yoktu. 100 kalemden oluşan ihale dosyasında basketbol ve futbol topundan, tenis raketine, kuru soğandan, patatese, kurbanlık koçtan davul zurna kiralanmasına kadar her şey bulunuyordu. 

Zeydan Karalar'ın vatandaşlara seçim promosyonu olarak nitelendirilen dosyada 15 bin adet erkeklerin kullandığı başörtüsü (Kefiye), bin 400 adet futbol, basketbol ve voleybol topları, 15 bin adet tişört, 5 bin adet forma, 10 bin adet spor çantası, 10 bin adet havlu da yer alıyordu.

Ancak bugünkü operasyon bu ihalenin iptal edilmesine kaynaklık teşkil edecek. Bilgilere göre talimat verildi; ihalenin iptali için ilgili birimlerce hazırlıklara başlandı

Adana Büyükşehir Belediyesi'ne operasyon Adana Büyükşehir Belediyesi'ne operasyon

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

yukarı çık