CEYHAN’DA GÜVENLİK ÖNLEMLERİ ARTTIRILIYOR

Tam Adana Gazetesi

Ceyhan Belediyesi’nin trafik kazalarını önlemeye ve yaya güvenliğini artırmaya yönelik çalışmaları devam ediyor. Mobese kameralarının önünü kapatan ağaçların budanmasının ardından şimdi de Serap Aktaş Koşu Yolu, Asri Mezarlıktan Yeni Mezarlık’a giden İbrahim Mete Bulvarı ve Adnan Menderes Bulvarı arasında kalan 5 kilometrelik yol boydan boya ışıklandırılarak trafik kazaları ve yaya güvenliği için önlem alındı.

Ceyhan Belediyesi’nin,Serap Aktaş Koşu Yolu'nun, İbrahim Mete Bulvarı ve Adnan Menderes Bulvarı’ndaki döner kavşağının ve çevresinin karanlık olmasından dolayı talepte bulunması üzerine Toroslar Elektrik Dağıtım A.Ş. (TEDAŞ) söz konusu bulvarlarda geniş çaplı bir çalışma başlattığı aktarıldı.

“Yollarımız Artık Daha Güvenli”

Trafik kazaları her yıl binlerce can alıyor. Kazaların önüne geçmek için gereken önlemleri almak zorundayız. Ayrıca biz kadınlarımızın, gençlerimizin güvenle, huzur içinde Ceyhan sokaklarında dolaşmasını istiyoruz. Hem trafik kazalarını önlemek hem de yaya güvenliğinin sağlanması için Adana Büyükşehir Belediyemizden ışıklandırma talep ettik. Serap Aktaş Koşu Yolu, İbrahim Mete Bulvarı ve Adnan Menderes Bulvarı kavşağında ve Asri Mezarlık ve Yeni Mezarlık arasında kalan 5 km’lik alanda geniş çaplı bir ışıklandırma çalışması başladı. Yollarımız artık kadınlarımız için daha güvenli olacak. Sürücülerimiz için de daha konforlu ve güvenli bir hale geldi. Sürücülerimizi de vatandaşlarımızın can güvenliği için daha dikkatli olmaya davet ediyorum” diyerek ışıklandırma çalışmasının müjdesini verdi.