Bülent Demirel Sağlık Bakanlığı'nı göreve davet etti!

Tam dana Gazetesi

Ceyhan'da etkili olan şiddetli sağanak yağışın ardından Ceyhan Devlet Hastanesi Acil Servisi'ni su bastı. Yaşanan görüntüler, hastanede hizmet almak isteyen vatandaşlara zor anlar yaşattı.

Her yağışta benzer manzaraların yaşandığını öne süren AK Parti Ceyhan İlçe Başkanı Bülent Demirel, hastane yönetimine tepki göstererek sorunun artık kalıcı şekilde çözülmesi gerektiğini söyledi.

Hastanede incelemelerde bulunan Demirel, "Bunu kökten Bakanlık mı çözer, nasıl olacaksa olsun. Her seferinde aynı tablo yaşanır mı? Başhekim yok, başhekim yardımcısı yok. Acili yukarı mı taşırız? En azından bir bölümünü... Röntgen, MR burada kalsın, acilin bir kısmını yukarı alsak. Bir çözüm üretmek lazım." ifadelerini kullandı.

Sorunun geçici önlemlerle değil, kalıcı bir planlamayla çözülebileceğini savunan Demirel, Sağlık Bakanlığı'nın da sürece müdahil olması gerektiğini belirterek yetkililere çağrıda bulundu.

Şiddetli yağışların ardından acil serviste tekrar yaşanan su baskını, hastanenin fiziki altyapısına ilişkin tartışmaları yeniden gündeme taşırken, vatandaşlar da kalıcı çözüm beklediklerini dile getirdi.