10. TARIM GRUBUNDA ALTINIŞIK RÜZGÂRI

Tam dana Gazetesi

Ceyhan Ticaret Odası seçimleri yaklaşırken meslek gruplarında seçim heyecanı giderek yükseliyor. Seçim yarışının dikkat çeken gruplarından biri olan 10. Tarım Meslek Grubu’nda, Mehmet Emin Oğuz ile birlikte seçimlere giren iş insanı Süleyman Altınışık’a yönelik ilginin her geçen gün arttığı belirtiliyor.

TARIM SEKTÖRÜNÜN GÖZDESİ HALİNE GELDİ

Adaylığının açıklanmasının ardından çalışmalarına hız veren Süleyman Altınışık, özellikle tarım sektöründen gördüğü destekle seçim yarışında dikkatleri üzerine çekti.

Sektör temsilcileriyle temaslarını sürdüren Altınışık’a yönelik teveccühün giderek arttığı, Mehmet Emin Oğuz ile oluşturdukları birlikteliğin de 10. Tarım Meslek Grubu’nda güçlü bir karşılık bulduğu ifade ediliyor.

ALTINIŞIK’A DESTEK ÇIĞ GİBİ BÜYÜYOR

Tarım camiasında geniş bir çevre tarafından tanınan Süleyman Altınışık’ın sahadaki çalışmaları seçim yarışına ayrı bir hareketlilik kazandırdı. Grup üyeleriyle yapılan görüşmelerden gelen olumlu geri dönüşler, Altınışık’ın 10. Tarım Meslek Grubu’nun dikkat çeken isimlerinden biri haline geldiğini gösteriyor.

Mehmet Emin Oğuz ve Süleyman Altınışık ikilisinin seçim çalışmalarını yoğunlaştırmasıyla birlikte 10. gruptaki yarışın önümüzdeki günlerde daha da hareketlenmesi bekleniyor.